Letterpassie.nl               


Over Astrid    Kaarten    Kunst   Projecten   Workshops    Overig    Contact
 
Over mij:                                                                                                                  

                                                                                                                                 
Ik ben opgeleid aan de Technische Universiteit Delft, afdeling Bouwkunde. Mijn afstudeerrichting is restauratie. In dit vakgebied kom je als vanzelf in aanraking met allerlei vormen van kalligafie. Na mijn studie heb ik meer dan 20 jaar gewerkt in de bouw, het grootste deel als plantoetser/voorbereider ten behoeve van grote woningbouwprojecten. De crisis in de bouw heeft bij mij ook zijn sporen achtergelaten: Eind 2009 was er geen werk meer voor mij beschikbaar in de bouw.
Ik ben reeds enkele jaren actief als vrijwilliger voor Wiki Delft, behorend tot Prinsenhof, een organisatie die zich inzet voor het behoud van het cultureel erfgoed van Delft. Daarnaast werk ik als vrijwilliger bij Budovereniging Gouweleeuw.
Samen met mijn man werk ik aan het bedrijf CoPassie. Dit is een vennootschap waarin we onze passies combineren: Hij zijn coaching en passie voor mensen en ik mijn letterkunst en passie voor schrift. Samen geven we de workshop "Kunst van Leven", een meerdaagse beleving op het snijvlak van kunst, coaching, kalligrafie en bezinning.  De letters van de ALTI(mbti) persoonlijkheidstypes spelen hier een sleutelrol, beiden zijn we geaccrediteerd ALTI trainer.

Mijn passie is waar ik me in verlies: "Kunst van Letters".
Ik kalligrafeer al heel erg lang, maar sinds een jaar of tien zeer fanatiek.
Door voortdurende scholing ( in binnen- en buitenland) en intervisie met andere kalligrafen, probeer ik mijn stijl en werken te perfectioneren.
Voortdurend ben ik op zoek naar nieuwe of onverwachte toepassingen van kalligrafie.
Ik gebruik zeer veel verschillende technieken en eigenlijk doe ik ze allemaal met veel plezier.
Zowel van het maken van een wenskaart als het werken aan een totaal vernieuwende vorm geeft mij voldoening.
Mijn doel is vooral dat mensen blij worden van een werk, dat (speciaal) voor hen is gemaakt. Op deze manier kan ik een stukje geluk uitdelen en mag de wereld iets mooier worden. Met veel plezier werk ik aan mijn kunst, mijn "Kunst van Letters", ik hoop dat u er ook van geniet.

Astrid Griffioen


             


info(at)letterpassie.nl            Astrid Griffioen  Alle rechten voorbehouden     letterpassie.nl  is onderdeel van  COPASSIE